Welkom

Klik hier voor het maken van u online afspraak.

 

Welkom

 

Bosch Car Service APK en Autoservice R.Voets is sinds 1 oktober 1992 úw universeel autobedrijf in Schijndel, opgericht aan de Industrieweg 3.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het autovak is Bosch Car Service APK en Autoservice R.Voets een begrip in Schijndel en omstreken. Ons bedrijf kan alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw (bedrijfs)auto of kampeerauto en leaseauto's verrichten. Dus compleet onderhoud aan uw auto, ongeacht welk merk of type! Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

 

Wij doen alles voor uw auto!

 

Bosch Car Service en BOVAG gecertificeerd

 

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten. Strenge (kwaliteits)eisen Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door BOSCH en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Bosch Car Service APK en Autoservice R.Voets is BOVAG klasse 1 gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met u is afgesproken. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat. Wereldwijd zijn er zo’n 18.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 380. U bent van harte welkom in ons autobedrijf.